Wat wij doen

Taxi diensten

Regulier

Personenvervoer

Geniet onbezorgd van een avondje uit, stappen of een feestje. Laat onze chauffeur uw BOB zijn. Onze nette, gediplomeerde chauffeur brengt u en uw gezelschap in een taxi of taxibusje naar elke gewenste bestemming.

Taxi geschikt voor maximaal 4 personen
Taxibus geschikt voor maximaal 8 personen

> Boek een taxi

Vakantiereizen en zakelijk

Schiphol- en luchthavenvervoer

Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij JW Taxi Zwolle snel, veilig en voordelig een Schipholtaxi of Schipholtaxibus boeken.

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Brussel, Antwerpen en Düsseldorf
Voor taxivervoer naar en van luchthavens hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele, veilige en voordelige wijze. Onze gastvrije chauffeurs brengen u en uw eventuele bagage naar de specifieke vertrekhal op de luchthaven.

Meetingpoint bij aankomst op Schiphol
Op onze grootste nationale luchthaven maken we gebruik van het Meetingpoint. Dit herkenbare punt is dé ontmoetingsplek voor u en onze taxichauffeur.

> Vraag ons naar onze speciale tarieven

Wij staan voor u klaar

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer boekt u snel en eenvoudig bij JW Taxi Zwolle. Met meer dan 11 jaar ervaring zijn wij onderandere specialist in mindervalide taxivervoer. Onze speciaal uitgeruste rolstoelbus(sen) zetten wij in om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Onze professionele, vriendelijke en goed opgeleide rolstoelvervoer taxichauffeurs staan dagelijks voor u klaar om uw rolstoeltaxi rit tot een succes te maken. Dagelijks voeren wij naar volle tevredenheid diverse rolstoeltaxiritten uit. Iedere taxichauffeur binnen ons taxibedrijf die rolstoelpassagiers vervoert, heeft kennis van zaken en houdt zich aan de geldende veiligheidsprocedures met betrekking tot rolstoelvervoer.

Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden
In 2001 is landelijk de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden opgesteld. Hierin is opgenomen hoe passagiers in een rolstoel zo veilig mogelijk vervoerd moeten worden. JW Taxi Zwolle houdt zich vanzelfsprekend strikt aan deze code. Ons wagenpark voor rolstoelvervoer bestaat uit moderne voertuigen. De rolstoeltaxibus(sen) zijn voorzien van een rolstoellift en speciale automatische rolstoel-vastzet-retractiespanbanden voor de allerbeste en veiligste rolstoel vastzetgarantie.

> Reserveer uw rolstoelvervoer

Met of zonder begeleiding

Zittend Ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer per taxi (met of zonder begeleiding), eigen vervoer of openbaar vervoer (met of zonder begeleiding) dat noodzakelijk is vanwege een medische behandeling. Patiënten kunnen in sommige gevallen via de zorgverzekeraar zittend ziekenvervoer vergoed krijgen. Dit zijn de mensen die niet zelfstandig voor vervoer naar of van hun zorgverlener kunnen zorgen en voor wie de vervoerskosten onredelijk hoog kunnen oplopen vanwege hun ziekte en de frequentie en duur van het vervoer:

  • Nierdialyse-patiënten;
  • Radiotherapie- en chemotherapiepatiënten;
  • Visueel gehandicapten;

> Reserveer uw zittend ziekenvervoer

Ontdek JW Taxi

Ervaar ook het gemak
van JW Taxi