JW Taxi

TX Keurmerk

TX-Keur

Opdrachtgevers in het het contractvervoer kiezen er steeds vaker voor om met TX-Keur bedrijven samen te werken. Hierdoor kunt u er als consument erop rekenen dat u op een veilige en comfortabele manier wordt vervoerd.

De bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst. Daarnaast worden er continu tussentijdse kwaliteitscontroles gehouden op straat. Bij ziekenhuizen, Scholen en instellingen waar taxi’s vaak komen.

De taxichauffeur is goed opgeleid, Kent zijn klanten en verstaat het vak. Onze chauffeurs helpen u graag in en uit de taxi, Denkt met u mee en zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel aankomt op de plek van bestemming.

Kenmerken

Een taxi met het TX-Keur is:

R

Betrouwbaar

De ondernemer zorgt voor continuïteit.

R

Veilig

De auto voldoet aan strengste veiligheidseisen

R

Netjes

Zowel de auto als de chauffeur moeten volgens de criteria van het certificaat representatief zijn.

R

Onafhankelijk getoetst

De criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld

En de taxichauffeur is:

  • Goed opgeleid: TX-Keur heeft een eigen pakket aan opleidingen, waardoor alle chauffeurs regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist
  • Klantgericht: de chauffeur van een TX-Keurtaxi kent zijn doelgroep
  • Vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zo nodig de Engelse taal.

Waaraan herkent u een TX-Keur taxi?

Een taxi met een TX-keurmerk herkent u aan de blauwe sticker rechts op de voorruit. Op de achterruit en de zijkanten van de taxi kunnen zich ook TX-stickers bevinden, dit is echter niet verplicht.

Een taxibedrijf is een TX-Keurmerkbedrijf als zij op deze website vermeld staan ( tx-keur.nl ) en de blauwe sticker voeren.

Partners & keurmerken

JW Taxi steeft naar kwaliteit

Ontdek JW Taxi

Ervaar ook het gemak
van JW Taxi